Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

** Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening.

*Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Ammann
Alfred Ammann-Bodmer is de grote oprichter achter de schoenenfabriek van Ammann. Sinds 1917 produceert de familie Ammann uit Zwitserland schoenen van hoge kwaliteit. Momenteel worden de Ammann schoenen vervaardigd aan de Zwitserse grens in Italië. 

Ammann produceert aan de hand van zijn uitgebreide schoenkennis comfortabele en trendy schoenen voor een goede prijs. De buitenkant van Ammann damesschoenen wordt vervaardigd uit onder andere echte koehuid of veloursleer. Bij sommige modellen van de Ammann damesschoenen bestaat de binnenvoering uit lamsbont, hierdoor worden warme voeten gegarandeerd. Een aantal modellen zijn gebaseerd op een jaren zestig stijl.  

Op zoek naar een paar mooie, warme, modieuze en bijzondere Ammann damesschoenen of herenschoenen waarmee je warm en droog de winter doorkomt? Bekijk dan snel onze modieuze Ammann collectie!