Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €49,95 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt. Afgeprijsde artikelen en bestellingen die zijn betaald met AfterPay dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

Blackstone

Dit Nederlandse merk was in 1926 oorspronkelijk opgericht als importeur van leer en schoenen. Hier kwam in 1992 verandering in toen Blackstone op de markt werd gebracht door de derde generatie. Binnen no time was het merk uitgegroeid tot een van de bekendste merken in ons kikkerlandje. In een oud kaaspakhuis in Gouda worden de designs nog steeds ontworpen en de schoenen geproduceerd.

BEST RISING BRAND IN THE NETHERLANDS
Het merk heeft alles wat goede schoenen moeten bevatten. Denk aan het gebruik van eersteklas leer, een eenvoudig maar stoer design, perfecte afwerking en niet te vergeten een fijne prijs voor uw portemonnee. Blackstone kreeg niet voor niets de schoenenaward voor 'Best Rising Brand in the Netherlands' in 2012. 

TIJD OM TE WINKELEN
Wilt u een stoere boot? Of toch liever een sneaker? Voor de gehele Blackstone collectie kunt u terecht bij onze zaak Havenstraat 36 of Wycker Brugstraat 1. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag tijdens het zoeken naar het perfecte paar voor u. Ligt Maastricht niet bij u om de hoek of wilt u ze liever online bekijken? Dan kunt u een kijkje nemen in onze webshop.