Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Blundstone

Het merk Blundstone is opgericht in het jaar 1870. Ondanks dat Blundstone uitgroeide tot een van 's werelds meest bekende schoenmerken, blijft het merk typisch Tasmaans. Het hoofdkantoor en de fabrieken van Blundstone bevinden zich dan ook in Hobart, Tasmanië: de eilandstaat van Australië.

Sinds 1870 ontwikkelt het merk Blundstone nieuwe manieren om ongeëvenaard comfort en bescherming te bieden. Of je nu door het ruige terrein van Tasmanië loopt of over de vaak regenachtige trottoirs van Nederland, je zult er zeker goed uitzien én je goed voelen in een paar stevige Blundstone boots.

De stoerste Blundstone boots shop je bij MONFRANCE schoenmode. Winkelen kan online óf in een van onze winkels in Maastricht.