Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

KannaKanna is in 1985 opgericht door de broers Juan en Tomás De La Cerda. Kanna is gevestigd in Caravaca de la Cruz, Murcia, een gebied in Spanje dat bekend staat om zijn traditie in de productie van handgemaakte jute-producten. Het DNA en de basis van Kanna is dan ook de productie van handgemaakte jute schoenen. De Kanna schoenen worden vervaardigd met de regionale techniek genaamd "punto ojal", wat inhoudt dat de onderste zool voor 100% met de hand wordt genaaid aan de bovenste.

Momenteel is Kanna een van de toonaangevende schoenenmerken in Spanje binnen de schoenenindustrie. Design, kwaliteit, comfort en originaliteit definiëren de Kanna-collecties en bieden een breed assortiment aan Kanna schoenen, zowel in de zomer als in de winter. De collecties van Kanna bestaan uit laarzen, enkellaarsjes espadrilles, sandalen, sneakers, slippers en meer.

Bekijk onze Kanna collectie in een van onze winkels of online in onze webshop!