Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

** Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening.

*Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Lilian


ITALIAANSE KLASSE

Lilian is een prachtig Italiaans merk dat veel vrouwen aanspreekt. Lilian damesschoenen worden in de Italiaanse provincie De Marche in een kleine handwerkfabriek vervaardigd. 

Lilian schoenen worden volledig in Italië geproduceerd en heeft daarom als een van de weinige merken de slogan '100% made in Italy'. Lilian schoenen zorgt ieder seizoen voor een gevarieerde collectie schoenen, denk hierbij aan laarzen, enkellaarsjes, loafers,  pumps en sandalen.

Doordat Lilian een dergelijke gespecificeerde productie toepast heeft het merk een uitstekende pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de schoenen van Lilian niet alleen stijlvol zijn, maar ook nog eens erg comfortabel.

VERRASSEND
MONFRANCE schoenmode is er trots op een belangrijk verkooppunt van Lilian te zijn. Inmiddels hebben wij veel vaste Lilian-klanten die elk seizoen verrast worden met nieuwe artikelen maar ook met basisproducten die voor langere tijd in de collectie blijven. Tevens 'ontwerpt' MONFRANCE schoenmode elk seizoen een eigen Lilian collectie. U koopt bij ons dus unieke producten!