Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €49,95 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt. Afgeprijsde artikelen en bestellingen die zijn betaald met AfterPay dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

MagnanniRechtstreeks vanuit het Spaanse stadje Almansa worden de stijlvolle en comfortabele schoenen van Magnanni geleverd.
Het merk bestaat ondertussen 60 jaar en heeft al drie generaties langs zien komen.
In 1954 begon oprichter Sebastián Blanco Aldomar het bedrijf met vijf medewerkers. Ondertussen is het merk wereldwijd bekend.

A GLOVE FOR YOUR FEET
Na al die jaren worden de Magnanni shoes nog steeds op traditionele wijze gemaakt. De Bologna constructie zorgt voor een ongekend comfort, het model wordt namelijk 360° gewikkeld in leer. Er wordt geen gebruik gemaakt van een stugge middenzool. Hierdoor heeft elke Magnanni schoen een comfortabele en flexibele loopzool die de elegantie van de rest van de schoen eer aan doet. De schoen is dus werkelijk ‘a glove for your feet’.
Alleen het beste leer vanuit Frankrijk, Italië en Spanje wordt gebruikt. Dit leer wordt geverfd met de beste kleurstoffen. 
Het merk heeft drie basis principes: op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigden, een kwaliteitsschoenen van de beste leersoorten en extra aandacht voor het ontwerp.

WAAR U DEZE STIJLVOLLE HERENSCHOENEN KUNT PASSEN?
Om een paar Magnanni herenschoenen met bijpassende riem te passen kunt u langs komen in
onze winkel Havenstraat 36 of Wycker Brugstraat 1 te Maastricht. Vanzelfsprekend kunt u de schoenen ook in onze webshop bestellen om deze vrijblijvend thuis te passen.