Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort.

|

**Gratis retourneren binnen Nederland in één van onze winkels in Maastricht of via de post d.m.v. ons antwoordnummer.

|
Snelle verzending

MagnanniRechtstreeks vanuit het Spaanse stadje Almansa worden de stijlvolle en comfortabele schoenen van Magnanni geleverd. Het merk bestaat ondertussen 60 jaar en heeft al drie generaties langs zien komen. In 1954 begon oprichter Sebastián Blanco Aldomar het bedrijf met vijf medewerkers. Ondertussen is Magnanni wereldwijd bekend.

A GLOVE FOR YOUR FEET
Na al die jaren worden de Magnanni schoenen nog steeds op traditionele wijze gemaakt. De Bologna constructie zorgt voor een ongekend comfort, het model wordt namelijk 360° gewikkeld in leer. Er wordt geen gebruik gemaakt van een stugge middenzool. Hierdoor heeft elke Magnanni schoen een comfortabele en flexibele loopzool die de elegantie van de rest van de schoen eer aan doet. De schoen is dus werkelijk ‘a glove for your feet’.
Alleen het beste leer vanuit Frankrijk, Italië en Spanje wordt gebruikt. Dit leer wordt geverfd met de beste kleurstoffen.

Magnanni focust op de volgende drie basisprincipes: op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigden, een kwaliteitsschoen van de beste leersoorten en extra aandacht voor het ontwerp.

WAAR U DEZE STIJLVOLLE HERENSCHOENEN KUNT PASSEN?
Om een paar Magnanni herenschoenen met bijpassende Magnanni riem te passen kunt u langskomen in
onze winkel in de Havenstraat (nummer 36) of in de Wycker Brugstraat (nummer 1) te Maastricht. Vanzelfsprekend kunt u de Magnanni schoenen ook in onze webshop bestellen om deze vrijblijvend thuis te passen.


1  2  3  4 1  2  3  4