Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

MYM

MYM Italia haalt inspiratie uit de hedendaagse mode en streetstyle. Het merk MYM Italia is een innovatief en verfrissend merk, ontstaan in 2019. De sneakers en instappers van MYM Italia zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zien er stijlvol uit. De designer modellen van de MYM Italia collectie aan damesschoenen zijn beperkt verkrijgbaar, daarom zijn wij trots dat wij dit merk mogen toevoegen aan onze collectie.

Kom langs in onze winkel in de Wolfstraat (nummer 26) of in onze Léon Monfrance winkel (Wycker Brugstraat 1) om dit merk te bekijken en de sneakers te passen.

*Maatadvies: MYM valt doorgaans ruim uit voor de gemiddelde voet. Wij raden u aan om een hele maat kleiner te bestellen.