Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €50,- 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt (m.u.v. afgeprijsde artikelen). Afgeprijsde artikelen dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

Paul's BoutiquePaul Slade werd in de jaren '90 bekend in de modewereld toen hij T-shirts begon te ontwerpen voor familie en vrienden. Zijn ontwerpen met invloeden van de kunstenaar Jeff Koons werden vervolgens al snel verkocht aan een aantal bekende boetieks. Dit inspireerde hem om zijn eigen merk Paul's Boutique op te richten. 

Vanaf 2000 kreeg Paul een vaste stand op de bekende Portobello Street Market in Londen. Het merk breidde uit met een tassenlijn speciaal voor de Londense vrouw. Inmiddels is het merk wereldwijd bekend geworden. Ook als Creatief Directeur ontwerpt Paul nog steeds zelf zijn eigen producten. Zijn inspiratie ligt nog steeds de verschillende stijlen en culturele invloeden uit Londen.

ONMISKENBAAR
Paul's Boutique is een merk met een onmiskenbare stijl en unieke ontwerpen. Wij hebben dit Britse juweeltje dan ook in onze collectie opgenomen. Bestel snel in onze webshop of kom langs in een van onze winkels.