Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Rollie

Licht in gewicht en zeer comfortabel

Het idee om een ​​schoen te hebben die zo licht en comfortabel, maar toch super cool is, is het verlangen van iedere reiziger. De Australische ontwerper Vince Lebon bracht dit idee tot leven, geïnspireerd door zijn vrouw, stewardess Kat aka Rollie, die op zoek was naar de perfecte schoen voor jetset over de hele wereld. Vince Lebon integreerde zijn passie voor schoenen, interesse in trends en innovatieve ontwerpvaardigheden om een ​​volledig nieuw schoenenconcept te ontwerpen. Een schoen die zo licht is dat je er zo veel kunt meenemen als je wilde! Elke Rollie is gemaakt van EVA-zolen, sokken van traagschuim én dunne flexibele zolen die internationaal op slijtage zijn getest.

Vind je ‘sole’ mate waarmee je kunt rennen, springen, winkelen en fietsen! Rollie is een merk dat verbonden is met de universele liefde voor kleur, verwondering en plezier! Rollies worden verkocht in toonaangevende winkels in landen over de hele wereld, waaronder de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Italië, Zuid-Frankrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland. We zijn erg blij om deel uit te maken van deze Rollie Nation.

Koop je Rollie schoenen online in de MONFRANCE webshop of bezoek onze winkels in het centrum van Maastricht!