Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

SantoniSantoni schoenen zijn erg uiteenlopend. Het merk Santoni heeft een uitgebreide collectie met diverse modellen, waaronder geklede schoenen en loafers, maar ook sportieve sneakers.

In 1975 werd dit stijlvolle merk opgericht in de Italiaanse stad Corridonia. Santoni is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk en blijft de productie van kwaliteitsschoenen waarborgen.

ONDERSCHEIDENDE KWALITEIT
Santoni onderscheidt zich van andere merken door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen en afwerking. Belangrijke elementen zijn vakmanschap, kwaliteit en perfectie. Voor de productie van Santoni herenschoenen wordt gebruik gemaakt van elegante leesten en de allerbeste leersoorten. 

Wat deze Santoni schoenen uniek maakt, is dat ze met de hand worden ingekleurd. Dit is een intensief proces. Ook aan de afwerking wordt uiterst veel aandacht besteed. Zo wordt elk paar afzonderlijk gecontroleerd en aansluitend apart verpakt in een stoffen schoenenzak. 

EYECATCHING
Santoni schoenen zijn echte eyecatchers. Het vakmanschapen en het Italiaanse design is goed terug te zien in de afwerking van de schoenen. In onze collectie vindt u de elegantste halfhoge veterschoenen en sportieve Santoni sneakers. Naast een prachtig uiterlijk, hebben deze Italiaanse herenschoenen ook nog eens een hoog draagcomfort.

Bestel ook een paar Santoni schoenen en u zult tijdens het passen meteen het comfort ervaren. Vanzelfsprekend kunt u de schoenen ook in onze winkels aan de Havenstraat 36 en Wycker Brugstraat 1 komen passen.