Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €49,95 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt. Afgeprijsde artikelen en bestellingen die zijn betaald met AfterPay dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

SantoniSantoni schoenen zijn erg uiteenlopend. Dit merk heeft een uitgebreide collectie met diverse modellen, zoals geklede schoenen maar ook sportieve sneakers.

In 1975 werd dit stijlvolle merk opgericht in de Italiaanse stad Corridonia. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk en blijft de productie van kwaliteitsschoenen groeien.

ONDERSCHEIDENDE KWALITEIT
Het merk onderscheidt zich van andere merken door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen en afwerking. Belangrijke elementen zijn vakmanschap, kwaliteit en perfectie. Voor de productie van Santoni herenschoenen wordt gebruik gemaakt van elegante leesten en de allerbeste leersoorten. 

Wat deze schoenen uniek maakt is dat ze met de hand worden ingekleurd. Dit is een intensief proces. Ook aan de afwerking wordt uiterst veel aandacht besteed. Zo wordt elk paar afzonderlijk gecontroleerd en aansluitend apart verpakt in een stoffen schoenenzak. 

EYECATCHING
Santoni schoenen zijn echte eyecatchers. Het vakmanschap is goed terug te zien in de afwerking van de schoenen. In onze collectie vindt u de elegantste halfhoge veterschoenen en sportieve Santoni sneakers. Naast een prachtig uiterlijk, hebben deze Italiaanse herenschoenen ook nog eens een hoog draagcomfort.

Bestel ook een paar Santoni schoenen en u zult tijdens het passen meteen het comfort ervaren. Vanzelfsprekend kunt u de schoenen ook in onze winkels aan de Havenstraat 36 en Wycker Brugstraat 1 komen passen.