Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort.

|

**Gratis retourneren binnen Nederland in één van onze winkels in Maastricht of via de post d.m.v. ons antwoordnummer.

|
Snelle verzending

Tommy HilfigerKwalitatieve producten met Amerikaanse stijl, dat omschrijft Tommy Hilfiger het beste. Tommy Hilfiger is opgericht in 1985 door de gelijknamige hoofdontwerper. Het populaire merk Tommy Hilfiger, dat wereldwijd bekend is, valt op door zijn uniekheid. Zo heeft ieder model zijn eigen bijzondere design.

Tommy Hilfiger is bewust bezig met zijn producten. Er wordt rekening gehouden met de manier waarop ze hun product maken: klassiek, cool en toegewijd. De manier waarop Tommy Hilfiger werkt is schoon en zuinig. Tommy Hilfiger dames- en herenschoenen vormen zich naar je voeten en ze volgen de laatste mode. Zo kun je zowel naar het werk, als op het strand, als tijdens een avond stappen. 

Tommy Hilfiger heeft verschillende soorten trendy schoenen; sandalen, slippers, slip-ons, veterschoenen, enkellaarzen & sneakers maar ook modieuze tassen zoals; crossbodies, shoppers,  & clutches.