Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. 

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

Van BommelHet Nederlandse merk van Bommel is zonder twijfel een van de grootste schoenenmerken in ons land. Het familiebedrijf kent een lange geschiedenis en wordt ondertussen geleid door de negende generatie. Vandaag de dag produceert het bedrijf nog steeds prachtige schoenen en bijpassende riemen.

EEN AANWINST VOOR UW SCHOENENCOLLECTIE
Om het ontwerp om te zetten in een tastbaar product zijn er gemiddeld 280 specialistische handeling nodig. De kwaliteit wordt gegarandeerd door het gebruik van eersteklas materialen zoals kalfslederen voering, kuip gelooid zoolleer en ga zo maar door. Ieder jaar gaan experts naar Milaan om het beste leer te selecteren voor uw nieuw paar schoenen. Zodra het model klaar is wordt het handmatig gecontroleerd om er zo zeker van te zijn dat zij de beste producten leveren.

WAAR KUNT U UW VAN BOMMELS KOPEN?
Wij verkopen van Bommel herenschoenen en riemen al enkele jaren in onze zaken te Maastricht. U kunt terecht in onze winkel Havenstraat 36 of Wycker Brugstraat 1. Tijdens het passen van de schoenen kunt u genieten van een espresso en de deskundigheid van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar welke modellen nog in de sale zijn? Neem dan een kijkje in onze outlet gelegen op Onze Lieve Vrouweplein 17. Is Maastricht te ver weg of wilt u  vanuit uw stoel bestellen? Dan verwelkomen wij u graag in onze webshop, zodat u van Bommel online kunt bekijken.