Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €50,- 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt (m.u.v. afgeprijsde artikelen). Afgeprijsde artikelen dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

Walk in the Park

De naam zegt het eigenlijk al, een comfortabel merk dat aanvoelt alsof je er makkelijk een wandeling door het park mee kan maken.

In 2003, werd dit prachtige merk door het Nederlandse koppel Frank & Sisa uitgebracht. Het koppel streef ernaar mode, comfort en draagbaarheid te combineren in een uniek product dat enkel uit natuurlijke materialen wordt vervaardigd.

Het eindresultaat zijn prachtige schoenen die handgemaakt worden vervaardigd uit de mooiste producten. Alle leerproducten worden met plantaardige kleurstoffen geverfd en alle wollen voeringen worden gemaakt door wol van geschoren schapen op een stuk textiel te naaien. Daar wordt iedereen toch blij van!

Niet alleen zijn de schoenen natuurlijk, ook de mooiste designs komen voorbij. De schoenen zijn zowel modieus als tijdloos. Je kunt ze de hele dag door in combinatie met alle kledingstijlen dragen!

Droom jij ook al een tijdje van zo’n comfortabele en modieuze schoenen? Wandel door onze collectie!