Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Xsensible


Comfortabel en trendy

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk dat vanaf 1904 bestaat. De missie van Xsensible is om de meest comfortabele schoenen van de wereld te ontwikkelen. Schoenen van dit merk voelen dan ook aan als een tweede huid.

Xsensible maakt gebruik van stretchleer dat ervoor zorgt dat schoenen zich aan de voet aanpassen. De flexibiliteit van het materiaal komt door de stretchwalker techniek en zorgt ervoor dat ook een bredere voet in de schoen past. Deze techniek houdt in dat de binnenkant van de schoen uit zes verschillende lagen bestaat, iedere laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag heeft een speciale behandeling gehad waardoor dit stuk leer extra rekbaar is. 

Geen zorgen over de rekbaarheid van het leer, het leer keert namelijk altijd weer terug in zijn oorspronkelijke vorm!