Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

Advies & CoachingOver ons


Achter MONFRANCE Advies & Coaching schuilt ondernemer Léon Monfrance en zijn zakelijke partner en zus Joske Monfrance.

Eind 2017 sloegen zij samen een nieuwe weg in. Samen zijn zij zich gaan bezig houden met het adviseren en coachen van (jonge) ondernemers. 

Kennis delen en krachten bundelen

Schoenenhandelaar Léon Monfrance opende in 2002 zijn eerste MONFRANCE schoenmode winkel aan de Wolfstraat 26 in Maastricht. En daar bleef het niet bij. De teller staat inmiddels op 8 winkels en een webshop. Je kunt dus wel stellen dat MONFRANCE met verschillende winkels in hartje Maastricht een begrip is geworden.

Léon Monfrance deelt zijn visie graag. Geïnspireerde ondernemers gaan dan ook vaak aan de slag met zijn adviezen en aanpak. Het blijkt een succesvolle manier van ondernemen te zijn. 

Joske Monfrance runt al bijna 30 jaar samen met haar man een levensmiddelenzaak. Al jaren ziet zij het runnen van een zaak en het begeleiden van personeel als een uitdaging.

Met haar kennis worden problemen binnen het bedrijf opgelost door het geven van personeelsadvies en door resultaatgericht coachen.

Door deze succesvolle manier van ondernemen was MONFRANCE Advies & Coaching een logische volgende stap. Broer en zus sloegen de handen ineen en kozen ervoor om hun kennis en visie te bundelen. 


Wat doen wij

Zowel bij startende als bij succesvolle bedrijven komen situaties voor waar op dat moment geen oplossing voor handen is. Door de juiste vragen te stellen en te kijken naar mogelijkheden, zijn we in staat om vraagstellingen op te lossen.

Ook vastgelopen ondernemers kunnen bij MONFRANCE Advies & Coaching terecht voor allerlei vragen en problemen omtrent personeelsontwikkeling.

Léon Monfrance en Joske Monfrance begeleiden, adviseren en steken vol enthousiasme hun handen uit de mouwen om bedrijven te helpen waar nodig.

Stilstaan is achteruitgaan.

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door het team die het uitvoert. Het is dan ook belangrijk om te investeren in ontwikkeling van personeel. Uw bedrijf is constant in ontwikkeling en uw medewerkers moeten meegroeien.

Betrokken en gemotiveerd personeel zijn mensen die zich verbonden voelen met het bedrijf en zullen vervolgens efficient en effectief werken. Op deze manier draagt uw personeel bij aan het succes van uw bedrijf. Personeel met passie zorgt mede voor klantvriendelijk personeel en daardoor meer omzet.

MONFRANCE Advies & Coaching helpt ondernemers niet alleen met het begeleiden en motiveren van personeel maar adviseert bedrijven bijvoorbeeld ook hoe zij hun winkel het beste kunnen inrichten om zo in te spelen op het koopgedrag van hun klanten. Een perfecte sfeer creëren door middel van verlichting, indeling en een prachtig ingerichte etalage zorgt voor een optimaal resultaat.
Een succesvolle onderneming heeft behalve een mooie etalage ook een onderscheidende en duidelijke handelsnaam nodig. Léon en Joske Monfrance kunnen ook een bijdrage leveren aan het ontwikkelen of aanpassen van een passende bedrijfsnaam en huisstijl zodat u uw naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroot.

Mensen hebben mensen nodig. Naast het coachen, adviseren en kennis bijbrengen over het interieur kunnen Léon en Joske Monfrance een startende ondernemer ook helpen met netwerken. Het leggen van contacten en het onderhouden van zakelijke relaties biedt kansen en verrijkt uw kijk op het (zakelijke) leven. 

MONFRANCE Advies & Coaching kan een bedrijf op veel vlakken assisteren en staat dan ook graag voor je klaar. 

Contacteer MONFRANCE Advies & Coaching door een e-mail te sturen naar joske@monfranceac.nl

Voor telefonisch contact kunt u bellen naar Joske Monfrance: +31 651 072 043