Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

** Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening.

*Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau?

Op zoek naar een ideaal cadeau? Maar kent u de smaak van de ontvanger niet of heeft u te weinig tijd om op zoek te gaan? Kies dan voor de cadeaubon van MONFRANCE schoenmode. 

U kunt kiezen uit een winkelcadeaubon en online cadeaubon. De winkelcadeaubon is in te wisselen in al onze winkels welke een uitgebreide keuze bieden uit dames- en herenschoenen, tassen, sjaals en overige accessoires.

De online cadeaubon zal u worden toegestuurd in de vorm van een online tegoedcode. Deze kunt u tijdens uw aankoop inwisselen in het winkelwagentje.

Staat het gewenste bedrag er niet bij? Ieder bedrag is mogelijk, kom gewoon even langs in een van onze winkels of stuur ons een e-mail.