Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Giorgio winactie!Win een trip van 3 dagen naar de Giorgio fabriek in Le Marche (Italië) en ervaar hoe Giorgio schoenen gemaakt worden! 


Deze reis voor 2 personen is inclusief:
- Retour vliegtickets
- Huurauto
- Verblijf en maaltijden
- Giorgio fabrieksbezoek
- 2 paar nieuwe Giorgio's

Hoe maak ik kans om te winnen na aanschaf van nieuwe Giorgio schoenen?:
- Neem een mooie foto van uzelf met het nieuwe paar Giorgio's en post deze op Instagram
- Tag het account @giorgio_1958 en gebruik in de tekst onder de foto de hastag #atripwithGiorgio1958

Wat staat er op het programma?:
DAG 1: U vliegt samen met uw introducé naar Italië. Op het vliegveld staat een huurauto voor u klaar waarmee u naar een heerlijk landhuis rijdt in Falerone, hier zal u het weekend verblijven. Na het inchecken word u opgehaald om naar de fabriek van Giorgio te gaan. Daar krijgt u een rondleiding met uitleg hoe Giorgio schoenen gemaakt worden. Daarna kunt u in een plaatselijk restaurant genieten van een uitgebreid Italiaans diner.

DAG 2: Deze dag kunt u volledig naar eigen wensen indelen. Hierbij alvast een aantal leuke suggesties: u kunt in de omgeving vele historische stadjes vinden waar u op lokale markten van allerlei Italiaanse hapjes en drankjes kunt genieten. Of fietsen huren om zo nog meer van de omgeving te genieten. Ook het strand bevindt zich op een half uurtje rijden. Dus genoeg te doen!

DAG 3: De ochtend kunt u vrij besteden. Misschien heerlijk ontspannen in het wellness centrum of bij het zwembad, want ‘s middags gaat u naar het vliegveld voor de terugvlucht.

*Deze actie loopt t/m 31 maart 2020. Giorgio maakt voor 15 april 2020 de winnaar bekend via hun Instagram-account. Houd deze dus goed in de gaten! Om de algemene voorwaarden te lezen verwijzen wij u naar de actiepagina van Giorgio: http://giorgio1958.com/triptoitaly

*Klik hier om onze Giorgio collectie te bekijken!