Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. 

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

Nathan Baume winactie

Yes, jij wilt meedoen aan de Nathan Baume winactie. Maar hoe gaat het in zijn werk? Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken!

In de komende weken zullen wij alle modellen van Nathan Baume in ons assortiment posten op zowel Facebook als Instagram. Omdat wij zelf niet kunnen kiezen welk model het leukst is, laten wij de keuze aan jullie.

Iedere dag komt een ander model voorbij. Vind jij dit model helemaal geweldig? Like! Het model met de meeste likes op Facebook en Instagram zal uiteindelijk verloot worden. Wil jij dus dat jouw model de meeste kans maakt? Like de foto dan op Instagram én Facebook.

Nadat alle modellen zijn gepost, gaan wij kijken welk model op Facebook en Instagram opgeteld de meeste likes heeft. Heb jij dit model geliked? Dan maak jij kans om te winnen! Iedereen die het winnende model heeft geliked, maakt namelijk kans op dat model.

En dan, het moment van de waarheid. Wij loten een winnaar! Dat wordt liken, duimen en hopen dat jij zult winnen!

Doe je mee?

Hieronder lees je nog enkele voorwaarden die van toepassing zijn op de actie:
- De actie wordt aangeboden middels een samenwerking tussen Nathan-Baume en MONFRANCE schoenmode.
- Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn.
- Deelnemen aan de actie kan doormiddel van het liken van foto’s op de Facebook –en Instagram pagina van MONFRANCE schoenmode.
- De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering van de prijs, zal de prijs niet worden uitgekeerd. MONFRANCE schoenmode is in een dergelijk geval gerechtigd een andere winnaar te trekken.
- De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. MONFRANCE schoenmode is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs evenals eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.
- De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de winactie. MONFRANCE schoenmode zal hier zorgvuldig mee omgaan.