Terug naar overzicht
Bestellingen met een afleveradres in Maastricht:

Bestellingen met een afleveradres in Maastricht:

Click & Collect en persoonlijke bezorging aan huis!

Bent u woonachtig in Maastricht of naaste omgeving? 
Indien u een bestelling bij ons plaatst, kunt u gebruiken maken van de volgende services:
  • THUISLEVERING:
Uw bestelling met een afleveradres in Maastricht e.o. wordt door ons persoonlijk thuis bezorgd. Op deze manier heeft u uw bestelling sneller in huis dan wanneer deze verzonden wordt via PostNL. Indien u op werkdagen vóór 13.00u bestelt, bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog aan huis! 

Indien u hier gebruik van wenst te maken, kies dan tijdens het bestellen voor thuisbezorgen en geef een afleveradres op in Maastricht (of directe omgeving). Nadat uw bestelling een kwaliteitscheck heeft ondergaan, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak voor levering in te plannen.             

OF

  • CLICK & COLLECT:* 
U kunt uw bestelling afhalen bij onze MONFRANCE webshoplocatie te Watermolen 41, 6229 PM in Randwyck, Maastricht.

Indien uw voorkeur hier naar uitgaat, kies dan tijdens het bestellen voor de optie afhalen in de winkel. Op de volgende pagina ziet u vervolgens bij afhalen in de winkel het adres van onze webshop vermeld staan.
Nadat uw bestelling een kwaliteitscheck heeft ondergaan, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

*Indien u de bestelling liever wenst af te halen bij een van onze winkels in Maastricht, neem dan contact met ons op via 043 321 33 12 zodat we kunnen bekijken welke mogelijkheden hier voor zijn.

Gratis retourneren bij de webshop of in onze winkels:
Gratis retourneren is mogelijk in onze winkels in het centrum van Maastricht en bij onze webshop te Watermolen 41 in Randwyck, Maastricht en kan in beide gevallen enkel werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.
Retourneren kan ook per post en is dan voor eigen rekening.