Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Wie zijn we?

MONFRANCE schoenmode, is een begrip in Maastricht. In 2002 openden wij de deuren van onze eerste schoenenwinkel aan de Wolfstraat 26 in Maastricht. Daarna volgden er al snel meer winkels en als extra service openden wij een webshop. Bent u op zoek naar unieke damesschoenen, herenschoenen of accessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze winkels zijn onder te verdelen in de categorieën dames, heren, ‘easy walking’ en outlet. De collecties welke u in onze winkels vindt zijn eveneens online te verkrijgen in onze webshop. Voor de adresgegevens van onze winkels verwijzen wij u naar de pagina 'onze winkels'.

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, daarnaast staan wij voor een gedegen garantie en kwaliteitsproducten. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort. En niet onbelangrijk, bij ons vindt u de nieuwste trends op het gebied van schoenen en accessoires en bieden wij u een zeer gevarieerde collectie.

Bent u al nieuwsgierig? Neemt u dan een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze winkels, wij heten u van harte welkom.