Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Coach

LUXE
Coach is opgericht in 1941 en maakt zeer luxueuze lederproducten. Coach staat bekend als een merk dat prachtige (hand)tassen, damesschoenen en accessoires van uitstekende leersoorten maakt. Daarnaast heeft Coach een Amerikaanse, klassieke uitstraling, welke perfect past in de hedendaagse cultuur.

UITSTRALING
Met Coach komt u goed voor de dag. Ook dit seizoen hebben wij een uitgebreide Coach collectie waar de originaliteit vanaf straalt. Ervaar zelf de luxe en bestel in de MONFRANCE webshop, of kom langs in een van onze filialen in Maastricht!