Over ons

MONFRANCE schoenmode is een begrip in Maastricht. In 2002 openden wij de deuren van onze eerste schoenenwinkel aan de Wolfstraat 26 in Maastricht. Daarna volgden er al snel meer winkels en hebben wij als extra service tevens een webshop geopend. Bent u op zoek naar unieke damesschoenen, herenschoenen of accessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze winkels zijn onder te verdelen in de categorieën dames, heren en outlet. Voor de adresgegevens van onze winkels verwijzen wij u graag naar de pagina Onze winkels.

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel en daarnaast staan wij voor een gedegen garantie en kwaliteitsproducten. Bij onze inkoop letten wij daarom vooral op een perfecte kwaliteit en uitstekend draagcomfort. Ons aanbod bestaat uit een zeer gevarieerde collectie schoenen en accessoires waarbij uiteraard wordt ingespeeld op de laatste trends!

Dames kunnen wij verrassen met collecties van onder andere Tango, DL Sport, UGG, Michael Kors, Paul Green, Lilian, Peter Kaiser, Nalini etc. Onze damesmaten gaan van 35 t/m 42.

Voor heren hebben wij prachtige schoenen van onder andere Magnanni, Van Bommel, Nubikk, Harris, Floris van Bommel, Daniel Kenneth, Giorgio etc. Onze herenmaten gaan van 38 t/m 46 (enkele merken t/m maat 47).

Onze ‘comfort’ collectie voor dames bestaat uit schoenen met een ‘extra touch’, zoals een uitneembaar voetbed, buigzame zool en extra brede leest. Kortom, modieuze schoenen met een groot draagcomfort van o.a. de merken Hassia, Hartjes, Cypres Soft etc.

Bent u al nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze schoenwinkels in Maastricht, wij heten u van harte welkom!