Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Dubarry

1937 is het jaar waarin Dubarry of Ireland werd opgericht om werkgelegenheid te bieden in Ierland. Het ontwerpen en produceren van de fijnste leren schoenen stond hier centraal. Dubarry kreeg een uitstekende reputatie door de kwaliteit en de uitstekende afwerking van het leer.

De schoenen van het mooie merk Dubarry worden vervaardigd uit kwaliteitsleer dat speciaal geïmpregneerd wordt en minder vocht opneemt. Indien de laarzen nat zijn geworden dan is de droogtijd veel korter (lees: 70% korter) dan bij andere soorten leer.  

Opslag:

Voordat u uw laarzen opruimt, is het belangrijk om deze goed te reinigen, drogen en behandelen. Bewaar uw Dubarry laarzen op een koele, donkere, droge- en goed geventileerde plek. Tip: maak gebruik van laarzenspanners om de vorm en conditie van uw laarzen te behouden.

Onderhoud:

Deze laarzen gaan jaren mee indien het leer goed onderhouden wordt. Bekijk de onderhoudsvoorschriften bij onze veelgestelde vragen.