Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. 

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

Giorgio

Sinds 1958 kan men al genieten van het merk Giorgio. De oprichter, Giorgio Cugnini, ging in zee met de Nederlander Marcel Koppen, wat leidde tot een prachtig merk. Giorgio schoenen worden volledig vervaardigd in Italië, maar zijn speciaal aangepast aan de Nederlandse markt. Hiermee bewijst het merk dat Italiaanse finesse en Nederlands comfort zeker hand in hand gaan.

LIEFDE VOOR SCHOENEN
Giorgio schoenen worden met de hand gemaakt waarbij het oog voor detail belangrijk is. Elke schoen wordt handmatig gefinisht. Opvallend zijn de prachtige stiksels en kleurtechnieken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van prachtige leersoorten voor elke voet en stijl. Elk paar wordt tevens persoonlijk nagekeken alvorens deze de verkoop in gaan. Draag je Giorgio schoenen dan voel je de liefde voor dit product tot leven komen.

VARIATIE
Giorgio verdeelt de collectie in drie groepen: Azzurro, Originale en Platinum. De Originale collectie bestaat uit basismodellen. De Azzurro collectie richt zich op sportieve en casual schoenen en in de Platinum collectie zijn de mooiste geklede schoenen opgenomen. Variëer zelf met Giorgio en bestel snel bij MONFRANCE schoenmode!