Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort.

|

**Gratis retourneren binnen Nederland in één van onze winkels in Maastricht of via de post d.m.v. ons antwoordnummer.

|
Snelle verzending

Harris

ZO UNIEK ALS HARRIS
Als we het merk Harris met één woord moesten omschrijven, zouden we volmondig ‘uniek’ roepen. Het merk is echter veel meer dan enkel uniek! Hoewel de naam ‘Harris’ ons in het ongewisse laat over haar oorsprong behoort het zeker tot de vooraanstaande Italiaanse schoenmerken.

In 1913 werd het schoenmerk Harris opgericht om handmatig duurzaam en stevig militair schoeisel te vervaardigen. Hoewel het merk zich nu niet meer op militaire schoenen maar op de moderne man richt, is het productieproces hetzelfde gebleven.

HANDMADE

Harris maakt nog steeds handgemaakte schoenen en heeft de kernwaarden duurzaamheid en stevigheid weten te behouden, maar heeft jaren geleden de militaire kistjes ingeruild voor nette stijlvolle schoenen zoals sneakers, gesp schoenen en geklede schoenen. Tegenwoordig is de aandacht meer gericht op details.

ULTIEME AFWERKING
Harris heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Eigenaar Bruno Famiglietti zorgt er persoonlijk voor dat alleen de beste materialen gebruikt worden. Het materiaalgebruik is heel uiteenlopend: van de beste kalfsleersoorten tot exotische materialen zoals crocoleer, palingleer, roggeleer etc. Tevens worden de schoenen met de hand geverfd, wat een specifieke kunst is. Harris zorgt voor een perfecte afwerking en is duidelijk niet bang om uitbundige kleuren te combineren. Bruno houdt persoonlijk een oogje in het zeil bij het handmatig vervaardigen van de schoenen en zorgt er tevens voor dat elke generatie zijn oog voor detail zorgvuldig overneemt.

VOEL HET VERSCHIL
Harris staat voor kwaliteit, duurzaamheid en klasse en mag dan ook niet aan uw aandacht ontsnappen.
Bestel snel uw nieuwe Harris schoenen in onze webshop.