Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €49,95 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt. Afgeprijsde artikelen en bestellingen die zijn betaald met AfterPay dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

Lilian


ITALIAANSE KLASSE

Lilian is een prachtig Italiaans merk dat veel vrouwen aanspreekt. Lilian schoenen worden in de Italiaanse provincie De Marche in een kleine handwerkfabriek vervaardigd. 

Lilian schoenen worden volledig in Italië geproduceerd en heeft daarom als een van de weinige merken de slogan '100% made in Italy'. Lilian schoenen worden speciaal voor Noord-Europese dames gemaakt. De leesten van de modellen worden namelijk speciaal op de Noord-Europese voeten afgestemd. Om die reden worden de schoenen niet verkocht in landen waar vrouwen over het algemeen smallere voeten hebben.

SPECIFIEKE PRODUCTIE
Doordat Lilian een dergelijke gespecificeerde productie toepast heeft het merk een uitstekende pasvorm. Deze pasvorm gaat pijn aan de voeten tegen. Dit maakt het mogelijk de hele dag op hakken te lopen.

VERRASSEND
MONFRANCE schoenmode is er trots op een belangrijk verkooppunt van Lilian te zijn. Inmiddels hebben wij veel vaste Lilian-klanten die elk seizoen verrast worden met nieuwe artikelen maar ook met basisproducten die voor langere tijd in de collectie blijven. Tevens 'ontwerpt' MONFRANCE schoenmode elk seizoen een eigen Lilian collectie. U koopt bij ons dus unieke producten!