Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. 

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

MarutiDeze Nederlandse topper is one of a kind! Maruti schoenen mogen misschien een “simpele” vorm aannemen, maar worden daarentegen afgewerkt met de mooiste, meest modieuze prints! Maruti schoenen zijn zeker uniek!

Maruti houdt van experimenteren en probeert elk seizoen nieuwe technieken uit om nieuwe trendy materialen op de markt te brengen. Het merk werkt uitsluitend met natuurlijke producten en verft elke schoen met behulp van een andere techniek. Geen enkel paar is daarom hetzelfde!

DE GIMLET
In 2010 introduceerde het merk de “Gimlet”, een prachtige simpele veterschoen afgewerkt met pony hair en gedecoreerd met de meest uitbundige printjes. Van dierenprinten tot kleine stipjes, niets is te gek! 

HEBBEDINGETJE
Mooi hoeft dus niet ingewikkeld te zijn! Het draait tenslotte om “gewoon” mooie schoenen. Wil jij ook zo’n paar hippe Maruti Gimlet veterschoenen of slip-ons? Bekijk dan snel onze hele Maruti collectie online.