Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12
Betrouwbare service
|

*Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €49,95 

|
Snelle levering
|

** Gratis retourneren binnen Nederland, België en Duitsland wanneer u uw retour binnen 7 kalenderdagen aanmeldt. Afgeprijsde artikelen en bestellingen die zijn betaald met AfterPay dienen op eigen kosten te worden geretourneerd.

|
Veilige betaalomgeving

MarutiDeze Nederlandse topper is one of a kind! Maruti schoenen mogen misschien een “simpele” vorm aannemen, maar worden daarentegen afgewerkt met de mooiste, meest modieuze prints! Maruti schoenen zijn zeker uniek!

Maruti houdt van experimenteren en probeert elk seizoen nieuwe technieken uit om nieuwe trendy materialen op de markt te brengen. Het merk werkt uitsluitend met natuurlijke producten en verft elke schoen met behulp van een andere techniek. Geen enkel paar is daarom hetzelfde!

DE GIMLET
In 2010 introduceerde het merk de “Gimlet”, een prachtige simpele veterschoen afgewerkt met pony hair en gedecoreerd met de meest uitbundige printjes. Van dierenprinten tot kleine stipjes, niets is te gek! Bekijk onder andere de Maruti Gimlet Cat en Gimlet Spotted Hyena.

HEBBEDINGETJE
Mooi hoeft dus niet ingewikkeld te zijn! Het draait tenslotte om “gewoon” mooie schoenen. Wil jij ook zo’n paar hippe Maruti Gimlet veterschoenen of slip-ons? Bekijk dan snel onze hele Maruti collectie online. Je kan natuurlijk ook langskomen in onze winkel aan de Wycker Brugstraat 62.