Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Peter KaiserIn 1838 richtte Peter Kaiser, wat nu inmiddels Europa's oudste schoenfabriek is, op. Slechts 5 jaar later exporteerde het merk haar collecties al naar het buitenland. Als een van de grondleggers van de schoenexport bleef het merk zich aanpassen aan de nieuwste trends. Hierdoor creëerde Peter Kaiser een prachtig merk dat nog lang niet 'oud' zal worden en nog vele jaren op hoge hakken zal lopen.

DUITSE SCHOONHEID
Peter Kaiser is de Duitse schoonheid in onze collectie. Het merk is van mening dat de moderne en klassieke mode hand in hand gaan en samen de persoonlijkheid van de drager versterken. Peter Kaiser heeft de perfecte balans tussen klassiek en modern gevonden.

KWALITEIT
De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door een goede combinatie van vakmanschap en techniek. De beste leersoorten worden geselecteerd en het optimaal houden van de pasvorm staat voorop. Bent u ook op zoek naar een schoen van hoge kwaliteit? Bestel uw Peter Kaiser schoenen snel in onze webshop of kom langs in een van onze winkels.

PETER KAISER STORE BY MONFRANCE
Peter Kaiser weet elk seizoen een prachtige collectie samen te stellen welke altijd een luxueuze uitstraling heeft. Het merk staat voor een uitstekende kwaliteit en een voorliefde voor de beste materialen. Dit elegante merk staat als een huis en is gebouwd op vier pilaren; kwaliteit, modern, internationaal en onderscheidend.
Wij zijn dan ook trots op onze Peter Kaiser Store by MONFRANCE! Op 1 december 2017 opende de Peter Kaiser Store haar deuren in Maastricht aan de Wolfstraat 2. Komt u ook een kijkje nemen?