Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

UGGUGG staat voor het vervaardigen van hoogwaardige producten uit zijdezachte sheepskin. Enkel het fijnste, meest luxueuze en zachtste sheepskin voldoet voor dit merk. Elke sheepskin wordt aan een nauwgezet prcoes onderworpen. UGG zoekt de mooiste, vlekkeloze, fijn generfde structuur uit en selecteert alleen die stukken waarvan de vacht op de wolzijde overeind staat. Het eindproduct is een vervaardigd stuk sheepskin dat de naam UGG waardig is.

Daarnaast maakt UGG ook gebruik van andere materialen zoals glanzend suède, gewassen canvas en verouderd leer.

HET ECHTE UGG-GEVOEL
UGG is een merk waar velen van ons mee zijn opgegroeid. UGG laarzen zorgen voor warme voeten in de winter. In de zomer houdt de sheepskin je voeten daarentegen weer lekker koud. De UGG laarzen blijven altijd populair. UGG laarzen zijn de klassiekers die niet in je garderobe mogen ontbreken. Bestel ze snel in onze webshop.

MONFRANCE schoenmode Maastricht is een officiële UGG retailer.