Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

VigueraViguera is opgericht in 1980 en heeft veel ervaring in de schoenenwereld. Twee invloedrijke waarden van Viguera zijn comfort en kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van materialen met een hoge kwaliteit, zodat de Viguera schoenen erg comfortabel aanvoelen. 

Viguera maakt en distribueert exclusief schoeisel voor de vrouwen van nu. Comfort en kwaliteit/prijs verhouding zijn voor Viguera de belangrijkste uitgangspunten. Viguera damesschoenen onderscheidt zich voornamelijk met espadrilles, loafers en sandalen. De espadrille zolen geven de Viguera schoenen een zomerse uitstraling.

U kunt onze gehele Viguera damescollectie bekijken in een van onze winkels of online via onze website!