Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

** Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening.

*Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Vitellini

VITELLINI

Wie houdt nou niet van zwart-wit of bruin-wit gevlekte koeien? Vitellini in ieder geval wel! Zij maken in Italië luxe, stoere en originele tassen en accessoires. Deze producten worden met de hand geproduceerd en zijn vanzelfsprekend vervaardigd uit koeienhuid. 

Het bijzondere aan Vitellini is dat ieder model uniek is, daar iedere koe een andere vacht/huid heeft. De Vitellini tassen bevatten mooie details en genoeg opbergruimte. Ieder Vitellini model heeft een prachtige afwerking. Shop hieronder de mooiste tassen van koeienhuid uit de collectie van Vitellini, bestaande uit handtassen, buideltassen en cross bodies.

Let op: de haren kunnen uitvallen door intensief of langdurig gebruik. Een dergelijke klacht valt daarom niet onder onze garantie.