Terug naar overzicht
COWBOY LAARSJES

COWBOY LAARSJES

Howdy, cowgirl!

Als er één schoenentrend is waar we niet omheen kunnen, is het wel de cowboylaars. Deze laarzen gaan way back, waar laarzen nog vooral praktisch bedoeld waren. Wij kiezen er daarentegen voor om met de zogenaamde ‘Cowboy laarzen’ of ‘western laarzen’ een fashion statement te maken.

Je kunt echt alle kanten uit met western boots en hoeft niet bang te zijn dat die mooie nieuwe laarzen in de kast blijven staan. De cowboy- look is echt ideaal om te dragen in zowel winteer als zomer. De laarzen zijn namelijk super makkelijk te combineren. Leuk bij een girly jurk, maar passen ook bij een stoere outfit met jeans. En wat dacht je onder een maxidress of een kort rokje, en natuurlijk outfits van kant of crochet.

Hoe je ze ook combineert, iedere outfit wordt zeker spannender met een paar cowboy laarsjes eronder!

UITGELICHT: het merk SENDRA

De Sendra laarzen historie begint rond 1913 toen Andres Sendra, zoon van een leerlooier, na een reis uit Amerika zijn passie voor cowboy laarzen in zijn eigen land Spanje wilde laten bloeien. Wij weten inmiddels dat dit gelukt is, want het merk Sendra is al jarenlang een begrip.

Sendra laarzen zijn voor 92% handgemaakt. Voor elke Sendra schoen wordt het leer door mensenhanden geknipt, vormgegeven en geborduurd. Wist je dat het maken van één paar Sendra laarzen 250 stappen in beslag neemt? En dat elke laars een volgnummer heeft waarmee ze een eigen identiteit krijgen en dus ook jouw paar nieuwe Sendra’s ook echt jouw unieke paar is?!

Een Sendra cowboy laars mag dit voorjaar/zomer niet ontbreken in je outfit! Bekijk snel onze Sendra collectie!