Terug naar overzicht
Giorgio 1958

Giorgio 1958

Italian shoes for men


Het verhaal van Giorgio 1958 is begonnen vanuit een kleine fabriek in Italië, waar een nuchtere Hollander Marcel Koppen een samenwerking aanging met de temperamentvolle Italiaan Giorgio Cugnini. Dit bleek een zeer goede chemie en resulteerde in een prachtige collectie Italiaanse schoenen, waarbij kwaliteit, originaliteit en comfort voorop staan.

Handmade Quality
De modieuze herenschoenen van Giorgio worden volledig met de hand vervaardigd en dankzij het uitstekende oog voor detail is ieder onderdeel van de schoenen tot in de puntjes afgewerkt. Kenmerkend zijn de Italiaanse leesten in combinatie met speciale poetstechnieken, die zorgen voor een schitterende afwerking. Bij de productie wordt de zogenaamde Cucita Nero- methode gehanteerd, waarbij de zolen in pek worden gedompeld, waarna ze met de hand met draad worden vastgestikt.

Giorgio herenschoenen staan voor klasse en stijl en zijn met gemak te dragen op zowel je favoriete jeans als zakelijke kostuum. De Giorgio collecties bestaan namelijk uit zowel geklede als sportieve schoenen. Om je outfit compleet te maken, zijn er bij veel verschillende Giorgio schoenen die een bijpassende Giorgio riem hebben.

Bij MONFRANCE schoenmode hebben we een uitgebreide Giorgio collectie voor heren, bestaande uit veterschoenen, gespschoenen, loafers, instappers, sneakers, tassen en riemen!