Terug naar overzicht
MAGNANNI, FROM SPAIN WITH LOVE

MAGNANNI, FROM SPAIN WITH LOVE

Het is niet zomaar dat het spaanse merk Magnanni vele mannenharten heeft veroverd: kwaliteit en comfort worden gebundeld in de meest prachtige herenschoenen en bijpassende riemen.

Het verhaal van Magnanni begint in 1954 in een klein Spaans dorpje Almansa, waar Pascual Blanco besluit zijn baan op te zeggen om vervolgens zijn eigen schoenen te gaan ontwerpen. Met de aandacht van toen, de precisie en het ambachtelijke maakproces, is Magnanni vandaag de dag nog steeds een succesvol merk met weergaloze collecties, geliefd bij en gedragen door heren over de hele wereld.
Waar de naam Magnanni vandaan komt, is een raadsel. Het verhaal gaat dat de oprichter altijd een zwak had voor de Italiaanse actrice Anna Magnani. Velen denken dat zo de naam van het merk Magnanni in 1989 is ontstaan.

Magnanni houdt zich vast aan bepaalde principes: het blijven produceren van handgemaakte schoenen, in een wereld waar machines steeds belangrijker worden. Magnanni gebruikt alleen de beste materialen en weet deze door toevoeging van karakteristieke details en designs om te toveren tot elegante herenschoenen en ceinturen. Iedere schoen wordt met de hand geverfd en voorzien van een schaduwfinish op de neus.

Het merk Magnanni is ook zeker met de tijd meegegaan. Magnanni maakt niet alleen nette- en zakelijke schoenen, maar ook sneakers van hoogwaardige kwaliteit met een luxe en toch sportieve uitstraling.

Bij MONFRANCE schoenmode heeft u keuze uit een een zeer uitgebreide collectie Magnanni schoenen en bijpassende Magnanni riemen. Neem snel een kijkje in onze Magnanni collectie!