Terug naar overzicht
Stel je najaarsoutfit samen!

Stel je najaarsoutfit samen!

Trendy de regenachtige herfst en winter door

De lucht is grauw, de wind waait hard en het wordt alsmaar kouder. De ene na de andere lading regen valt uit de lucht. Het wordt tijd om de winterjas of regenjas uit de kledingkast te halen en een paar stevige schoenen aan te trekken. Hoe je je outfit ook samenstelt, zorg er in ieder geval voor dat je je goed kleedt op het natte en koude weer! Wij helpen je een handje bij het samenstellen van je herfst- en winteroutfit.

Boots voor de winter
Denk bijvoorbeeld aan schoenen met een sheepkin binnenvoering. Een binnenvoering van schapenwol zorgt ervoor dat je voeten lekker warm blijven bij koud weer. Daarnaast is schapenwol lekker zacht, wat zorgt voor een prettig draagcomfort.

Een andere optie is rubber enkellaarsjes. Het voordeel van rubber is dat dit een waterproof materiaal is. Dit betekent dat rubber laarsjes perfect zijn om te dragen op regenachtige dagen. Wat dacht je van de trendy Unisa Antella laarsjes?

Modieuze regenjas
De voornaamste functies van een najaarsjas zijn het droog en warm houden van ons lichaam. Een softshell jas van Ilse Jacobsen voorziet in beiden! De regenjassen van Ilse Jacobsen zijn water- en vuilafstotend én winddicht. Ilse Jacobsen besteed bij het ontwerpen van haar regenjassen veel aandacht aan pasvorm, comfort en functionaliteit. De softshell regenjassen van Ilse Jacobsen zijn dus niet alleen functioneel, maar ook erg modieus.

Hoofdbedekking en handschoenen
Houd het hoofd en de handen lekker warm met de leuke wintermutsen en handschoenen van UGG! UGG accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten.