Kan ik mijn bestelling retourneren?​

Wanneer een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet, dient u het artikel ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren. U dient het retourformulier, dat u heeft ontvangen bij uw bestelling, aan uw retourzending toe te voegen. U kunt het pakket retourneren via een postbedrijf of in één van onze winkels in Maastricht. 
Retourneren in onze winkels kan enkel van maandag tot en met vrijdag en is gratis.

Let op: u bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het tijdig en op eigen kosten retourneren van uw bestelling. Bestellingen die niet binnen 14 kalenderdagen worden geretourneerd, worden niet in behandeling genomen.

Het retour zenden van uw bestelling geschiedt op eigen risico. MONFRANCE schoenmode kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor zoekgeraakte of beschadigde retourzendingen. We adviseren u uw verzendbewijs te allen tijde goed te bewaren, mocht uw pakket onverhoopt kwijt of beschadigd raken. Het verzendbewijs heeft u namelijk nodig om een klacht in te kunnen dienen bij het betreffende postbedrijf.