Terug naar overzicht
HEY DUDE

HEY DUDE

COMFORTABELE ZOMERSCHOENEN

Hey Dude is in 2008 ontstaan in de schoenregio Florence, Italië. Alessandro Rosano, oprichter van Hey Dude, ging op zoek naar een schoen die zo comfortabel was als een slipper of pantoffel. Helaas vond hij deze niet. Daarom ontwikkelde hij uiteindelijk zelf een comfortabele, stijlvolle, lichtgewicht en toch betaalbare schoen. Bij de ontwikkeling hield hij rekening met respect voor het milieu en comfort.

Tijdens het ontwikkelingsproces werden de zware, stijve en gedateerde materialen vervangen door lichtgewicht, soepele en duurzame oplossingen. Deze superlichte schoenen zijn zeer comfortabel en brengen je moeiteloos naar al je favoriete bestemmingen.
De brede leest van dit Italiaanse merk geeft voldoende ruimte aan de tenen voor een gezonde, natuurlijke pasvorm. Door de elastische veters kun je eenvoudig in je schoenen schuiven. De AIR FLOW TECHNOLOGIE, zorgt voor een optimale ventilatie en in combinatie met ultra ademende-, sneldrogende- en rekbare textiel, geeft dit een koel draagcomfort. De binnenzolen hebben een memory foam die na enkele dagen de unieke vorm van je voet blijvend aanneemt.

De Wendy en de Wally modellen
Een leuk weetje is dat Hey Dude trots actie onderneemt om de plastic- epidemie in de oceanen te bestrijden door de creatie van het Wendy en Wally model, vervaardigd van 100% gerecycleerde vezels uit het “mulieuvervuilend afval” wat ooit plastic waterflessen waren. Deze PET- vezels zijn zeer zacht en duurzaam, wat je van Hey Dude schoenen mag verwachten.

Beide modellen zijn verkrijgbaar bij MONFRANCE schoenmode, zowel in onze winkels in Maastricht als online in de MONFRANCE webshop.