Terug naar overzicht
ILSE JACOBSEN REGENJASSEN

ILSE JACOBSEN REGENJASSEN

Weet je nog vroeger, dat je een regenpak aan moest op de fiets naar school! Elke modebewuste jongedame schaamde zich dood om zo aan te komen. Stel je voor dat die leuke jongen je zo zou zien verschijnen op school. Té gênant voor woorden.

Vele volwassen vrouwen hebben hier bijna een complex aan overgehouden en zijn heel blij met deze modieuze regenjassen van Ilse Jacobsen. Deze regenjassen zijn ontworpen door de Deense Ilse Jacobsen, geboren en getogen in een klein havenstadje in de buurt van Kopenhagen. Geïnspireerd door de natuurlijke en rauwe schoonheid van de omgeving is Ilse Jacobsen al jaren een begrip op het gebied van stijlvolle regenkleding. De waterafstotende en tegelijkertijd ademende materialen zorgen ervoor dat je klaar bent voor alle weersomstandigheden. Deze prachtige ontwerpen met vrouwelijke vormen en details laten je stijlvol uitzien. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm, comfort en functionaliteit.

Ilse Jacobsen regenjassen zijn gemaakt van ademend softshell materiaal, zodat je vrij kunt bewegen in de regen. Een membraam van Teflon Nanotech vormt een onzichtbaar schild tegen weer en wind. De gestikte naden voorkomen dat het water binnendringt en houd je droog en comfortabel. De jassen hebben een tweedelige rits waardoor het niet te strak aanvoelt op de verkeerde plekken. Deze softshell regenjas is voor jou: die fietst, golf speelt, shopt of lange wandelingen maakt.

Nieuwsgierig? Bekijk onze Ilse Jacobsen jassen!